Hozzávalók: 50 dkg fagyasztott leveles tészta, 2 üveg meggybefőtt, cukor, 20 dkg darált dió, 15 dkg babapiskóta, 1 tk. fahéj, 1 tojás, liszt
Elkészítése:
A kimagozott meggyszemeket tálba tesszük, cukorral és fahéjjal ízesítjük. Hozzákeverjük a darált diót és a lereszelt babapiskóta harmadát.
A felengedett tészta felét a lisztezett deszkán kinyújtjuk, és egy kisebb tepsit kibélelünk vele. Villával megszurkáljuk, majd forró sütőbe toljuk, és félig megsütjük.
Utána a maradék babapiskótamorzsával megszórjuk, és a meggyes-diós tölteléket elterítjük rajta. A tészta másik felét is kinyújtjuk, és ráterítjük a töltelékre. A tetejét villával megszurkáljuk, felvert tojással megkenjük, majd betesszük a sütőbe és készre sütjük.