ÍZVILÁG RECEPTGYŰJTEMÉNY

Mi szem-szájnak ingere...

Mi szem-szájnak ingere...

Pirított vese

2010. május 29. - Dyna 122

Hozzávalók 4 személyre: 6 db sertésvese, 1 nagy fej vöröshagyma, só, őrölt bors, majoranna, 1 ek étolaj

Elkészítése:

A vesét felhasználás előtt hosszában kettévágjuk, a fehér faggyús részét és a vesevezetékeket eltávolítjuk. Csíkokra daraboljuk, és többször váltott, hideg vízben legalább fél óráig áztatjuk.

 A hagymát karikára vágjuk és az olajban megpirítjuk. Hozzáadjuk a vízből kiszedett, lecsurgatott veseszeleteket, és erős lángon megpirít juk, majd puhára pároljuk. Ha zsírjára sült, megsózzuk, borsozzuk, majoránnázzuk. Főtt burgonyát és ecetes paprikát adunk mellé.

A bejegyzés trackback címe:

https://receptgyujtemenyem.blog.hu/api/trackback/id/tr72039826

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása