ÍZVILÁG RECEPTGYŰJTEMÉNY

Mi szem-szájnak ingere...

Mi szem-szájnak ingere...

Gombával töltött burgonya

2010. június 10. - Dyna 122

Hozzávalók 4 személyre: 8 nagyobb burgonya, 25 dkg gomba, tejföl, sajt, 1/2 fej vöröshagyma, 1 cs. petrezselyemzöld, só, őrölt bors, vaj

Elkészítése:

Nyolc darab nagyobb burgonyát héjában megfőzünk, majd hámozás után hosszában félbevágjuk. Üregeket vájunk ki belőle.

Közben kevés vajon fél fej reszelt vöröshagymát 25 dkg finomra vágott gombával együtt puhára párolunk. Sóval, törött borssal, 1 csomag finomra vágott petrezselyemmel ízesítjük. Mikor kihűlt, elkeverjük 3 evőkanál tejföllel és az üregeket megtöltjük. Kivajazott tűzálló tálba helyezzük. Tejföllel meglocsoljuk és reszelt sajttal meghintjük. Előmelegített sütőben a sajt ráolvadásáig sütjük.

A bejegyzés trackback címe:

https://receptgyujtemenyem.blog.hu/api/trackback/id/tr862071378

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása