
Elkészítése:
A tésztához valókat összegyúrjuk és téglalapot formálunk belőle, majd fél órára betesszük a hűtőszekrénybe.
A töltelékhez a tojások sárgáját 10 deka porcukorral és a vaníliás cukorral habosra keverjük, beledolgozzuk az áttört túrót és a beáztatott mazsolát, végül beleforgatjuk a 12 deka porcukorral keményre vert tojásfehérjét. A tésztát kb. 25x35 cm-es lapra nyújtjuk, kizsírozott tepsibe terítjük, villával megszurkáljuk és 180 fokos sütőben 15 percig sütjük.
Kivesszük, a tetejét megszórjuk prézlivel, rásimítjuk a túrókrémet, és további 35-40 percig sütjük.
Rombuszokra vágjuk, és a tetejüket meghintjük porcukorral, vagy gránátalma-gyöngyökkel.