Hozzávalók: szilva, kristálycukor, rum
Elkészítése:
A hamvas, lecsumázott, csak leöblített szilvát félliteres üvegekbe töltjük, és mindegyikre 20 deka kristálycukrot meg egy deci rumot öntünk. Azonnal lekötve a végleges helyére rakjuk.
Hozzávalók: szilva, kristálycukor, rum
Elkészítése:
A hamvas, lecsumázott, csak leöblített szilvát félliteres üvegekbe töltjük, és mindegyikre 20 deka kristálycukrot meg egy deci rumot öntünk. Azonnal lekötve a végleges helyére rakjuk.
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.