ÍZVILÁG RECEPTGYŰJTEMÉNY

Mi szem-szájnak ingere...

Mi szem-szájnak ingere...

Rakott padlizsán

2010. november 10. - Dyna 122

Hozzávalók 4 személyre: 1 kg padlizsán, sajt, 2 dl tejföl, 1 tojássárgája, só, olaj

Elkészítése:

Egy kiló padlizsánt vásárolunk, megmossuk, ujjnyi vastagon felszeleteljük, megsózzuk, és egy fél óráig állni hagyjuk.

Utána a nedvességet leitatva róla, teflonserpenyőben, olajban a szeleteket szép pirosra sütjük. Tűzálló tálba fektetjük, és a sorokat mindig egy kevés reszelt sajttal meghintjük. Ha a tál megtelt, két deci tejföl meg egy tojássárga keverékével bevonjuk, és a forró sütőbe tolva szép pirosra sütjük.

A bejegyzés trackback címe:

https://receptgyujtemenyem.blog.hu/api/trackback/id/tr612445817

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása