ÍZVILÁG RECEPTGYŰJTEMÉNY

Mi szem-szájnak ingere...

Mi szem-szájnak ingere...

Malmői hústekercs

2011. március 02. - Dyna 122

Hozzávalók: marharostélyos, tojás, tejszín, sárgarépa, zöldborsó, vöröshagyma, só, őrölt bors, petrezselyemzöld, mustár, húsleves, vaj, olaj

Elkészítése:

A rostélyosokat jól kiverjük, sózzuk, mustárral megkenjük. Közben a finomra vágott zöldpetrezselymet - személyenként egy csomónyit - kevés vajon megfuttatunk, majd 1 tojással elhabarjuk. Törött borssal ízesítjük. A rostélyosok belső felét a petrezselymes krémmel megkenjük és feltekerjük. Cérnával összekötözzük.

Kevés olajon finomra vágott vöröshagymát fonnyasztunk és beletesszük a hústekercseket. Mellérakjuk a kockákra vágott sárgarépát, zöldborsót és időnként kevés húslevest aláöntve puhára pároljuk. Tálalás előtt 1 dl tejszínnel átforraljuk. Főtt burgonyával adjuk asztalra.

A bejegyzés trackback címe:

https://receptgyujtemenyem.blog.hu/api/trackback/id/tr372775708

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása