ÍZVILÁG RECEPTGYŰJTEMÉNY

Mi szem-szájnak ingere...

Mi szem-szájnak ingere...

Sajtos padlizsán

2011. március 20. - Dyna 122

Hozzávalók: padlizsán, sajt, tejföl, só, vaj

Elkészítése:

A hámozott padlizsánt karikákra vágjuk és sós vízben félig puhára főzzük. Kivajazott tűzálló tálba szedjük és reszelt sajttal elkevert tejföllel leöntjük. Előmelegített sütőben kb. 25 percig sütjük. Tálaláskor sózzuk.

A bejegyzés trackback címe:

https://receptgyujtemenyem.blog.hu/api/trackback/id/tr923473934

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása