ÍZVILÁG RECEPTGYŰJTEMÉNY

Mi szem-szájnak ingere...

Mi szem-szájnak ingere...

Joghurtos krumplisaláta

2012. szeptember 14. - Dyna 122

Hozzávalók 4 személyre: 60 dkg héjában főtt krumpli, 4 ek. majonéz, 2 dl joghurt, 8 csemegeuborka, 8 ek. uborkalé, édes-nemes pirospaprika, 2 nagy fej vöröshagyma, 4 főtt tojás, felaprított metélőhagyma, 4 tk. olaj, 40 dkg sütnivaló kolbász, 4 szem kis paradicsom (el is maradhat), 4 tk. mustár, só, őrölt fehér bors

Elkészítése:

A majonézt a joghurttal és az uborkalével kikeverjük. Sóval, borssal, pirospaprikával ízesítjük. A tojást és a krumplit meghámozzuk, vékonyan felszeleteljük és a mártásba vegyítjük. Hozzáadjuk a felkockázott vöröshagymát, a felaprított metélőhagymát, és a felkarikázott uborkát. Óvatosan összekeverjük, végül utánaízesítjük. Az olajat a serpenyőben felhevítjük és a kolbászt 6 perc alatt megsütjük. A sült kolbászt a felkockázott paradicsommal megszórt krumplisalátával és a mustárral fogyasztjuk.

A bejegyzés trackback címe:

https://receptgyujtemenyem.blog.hu/api/trackback/id/tr974847575

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása